Wednesday, May 27, 2009

Sudah tamat

Akhirnya habis sudah.

The last day that i am waiting for the last 2 months. Akhirnya kau tiba jua.

Terima kasih pada semua kenalan baru. Aku tidak mungkin akan melupakan korang.Man. you are the best!!

Banyak perkara yang aku ingin kongsikan tapi macam tak cukup mungkin sampai esok pun tak habis. Mungkin jua korang akan bosan pasal kehidupan aku. Tapi pengalaman ini tak mungkin aku boleh lupakan untuk menjadi orang yang berjaya kelak.Wah, macam berpoltik pulak.

Ilmu, juga aku dapat. Itu yang penting.
Pengalaman, inspirasi tercetus.
Kesungguhan, passion.

Berbual, bergelak ketawa, berkongsi pengalaman, bertukar pendapat, berbincang dengan macam - macam orang. Dari pengurus hinggalah ke kuli bawahan. Oopss, terlepas.

Terlalu banyak untuk aku kongsikan pasal kehidupan. Nantikan gambar-gambar yang aku akan bagi untuk ditonton umum.Ingat, umum ya!


p/s Thanks untuk semua kawan-kawan yang mengenali diri ini.See you in the future.Smile always.

4 comments:

AAA said...

muahaha..nape sayu je blog ko di akhir2 training ni?jgn risau joe,kite masih akan bertemu lg,eceh..nice knowing u fren,thanx 4 being so understanding n helpful throughout our OJT ;p mmg bestlah dpt partner ngan ko,hehe(bodek ni,pe lg..payung skett)

myZone said...

haha. Thanks. Ape ape hal yg related ngn account bley jumpe aku yea. Anyway, Brickfield mmg tak dapat dilupakan oleh kite berdua. Terlalu banyak kenangan kat sana. Cewaaahhhh

AAA said...

weh,stmt ko yg last tu bakal menimbulkan kontroversi la..tak pasal2 org ingat kite berdua ade kenangan bersama kat brickfield lak...huhuhu..takpe yg penting kite paham sudaa ;p

Azzad said...

2 bulan mmg suatu mase yg lame tapi lame lagi kalu ko masok plkn...hee