Monday, December 20, 2010

Kemahuan

Wowwwww. Lama gila dah tak update blog. Gila apa aku ni. Nak kata banyak kerja tak juga. Nak kata tak cukup masa tak juga. Then? Kenapa ya? Aku pun tiada jawapan untuk itu. Ahh lantak la. Yang penting aku dah mula ada mood and feel untuk kembali berkarya.

Jadi apa word yang sesuai untuk aku? Pemalas. LLB. Idea kering. etc.

So aku sudah mula untuk memulakan penulisan. Jadi tunggula karya aku yang mungkin tak seberapa di mata kalian. Tapi itulah isi hati aku yang ada taman ala-ala syurga dunia ni.

Aku akan mula merubah beberapa benda dalam blog ini agar kalian lebih mudah mengenali aku dan lebih mudah merasai apa yang aku rasa. ishhh apelah yang aku merepek ni kan!

Ada juga beberapa kawan yang menegur gaya penulisan aku yang agak keras bukannya santai. Erm mungkin itu juga aku cuba ubahkan. Tapi kalau kalian mengenali aku, aku ni memang suka perli orang sikit. Kutuk sana sini la. Tapi nak buat macam mana inilah aku dan inilah blog aku.

Selamat Berjuang!!




mode : Happy
lokasi : Pantai Baru
tembakan : Putrajaya
quote : 'datang la kalau berani!aku mood baik ni'

2 comments:

Saya Apek said...

selamat!

myZone said...

thanks apex